A kiadványaink teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.

A Kiadó fenntart minden további feldolgozással és/vagy terjesztéssel kapcsolatos jogot. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a dokumentum egészének vagy részeinek feldolgozása, másolása és értékesítése. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Amit nem tilt a szerzői jog és az Animula:

  • Készíthet biztonsági másolatot - A másolás célja nem lehet kereskedelmi haszonszerzés.
  • Használhatja képzési vagy tudományos célokra, szemléltető anyagként. A másolás célja nem lehet kereskedelmi haszonszerzés.
  • Idézhet a műből kritika kifejtése, tanulmány, szakdolgozat, recenzió, összefoglalás érdekében, a szükséges hivatkozásokkal (forrásmegjelölés). Az idézés célja nem lehet kereskedelmi haszonszerzés.
  • Konvertálhatja más formátumba, hogy saját elektronikus eszközén meg tudja tekinteni, de nem adhatja tovább egyik formátumot sem.
  • Egy háztartáson belül akárhány eszközön megjelenítheti, bármely családtag olvashatja.

Social DRM-t alkalmazunk, tehát a fenti felhasználások megengedettek, a mű szabadon letölthető és másolható háztartáson belül, de a továbbadás, értékesítés, torrent oldalakra feltöltés, sokszorosítás, nyilvános elérhetővé tétel jogi következményekkel jár. Az alkalmazott eljárás (látható vagy rejtett jelölés, digitális vízjel) a jogosulatlan felhasználás esetén visszavezet a vásárlóhoz, a jogsértésért ő felel. Az anyagi kár megtérítése mellett cégünk fenntartja a lehetőségét, hogy a visszaélésre nyilvánosan felhívja a figyelmet és az érintettel nem létesít további vásárlói szerződést.

A termék megvásárlásával elfogadja, hogy abban a további felhasználás nyomon követésére alkalmas jelöléseket helyezünk el. Illegális felhasználás esetén a kárigényt a beazonosított vevő felé nyújtjuk be, ezért javasoljuk, hogy ne adja át másnak!

Ha ismerőse, évfolyamtársa, kollégája nem engedheti meg magának a könyv megvásárlását, keressen meg minket, találunk számára megfelelő legális megoldást!